opc_loader

Wensenlijst

TWEE UUR LANG HEERLIJK GENIETEN VAN ONZE HIGH TEA! 


De high tea is een typisch Engels gebruik wat is overgewaaid naar Nederland en ontzettend populair is. In het jaar 1840 is de high tea ontstaan, omdat de Hertogin Anna van Bedford tegen het eind van de middag altijd een hongerig gevoel kreeg, dit herkennen wij gelukkig allemaal;-)! Ze liet daarom rond deze tijd een dienblad met thee, sandwiches en cake naar haar kamer brengen. Haar vriendinnen waren hier ook dol op en zo werd de high tea ontzettend populair onder de hogere kringen. Tegenwoordig is de high tea gelukkig niet alleen meer voor de high society en doen ook wij gewoon gezellig mee met deze fantastische en overheerlijke trend!

Onze high tea’s zijn perfect voor een middag met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s om lekker te genieten of bij te praten. De high tea’s worden geserveerd in drie verschillende categorieën: zoet, hartig, zoet. Elke ronde met verschillende verse theeën, lekkernijen en een hoop liefde van het personeel! Wil je wijzigingen aanbrengen in onze 'traditionele' high tea (bijvoorbeeld 2x hartig) dan rekenen wij hiervoor €2,50 p.p extra. 

Let op! Omdat er voor een high tea voorbereidingstijd nodig is dien je minimaal 1 dag van tevoren de high tea te reserveren. Onze high tea is alle dagen te reserveren, uitsluitend voor minimaal 2 personen. Kosten: €19.50 pp. Als je allergieën hebt geef dit dan ook telefonisch of via de e-mail door bij de reserveren, dan kunnen wij hier rekening mee houden! Voor een lactose- of glutenvrije high tea rekenen wij €2,50 p.p extra. Helaas kunnen wij de high tea niet volledig veganistisch/geheel plantaardig serveren. Wij zullen zeker ons best doen om hem zo veganistisch mogelijk te serveren! 

Vergeet niet telefonisch (024 - 6791076) of via de e-mail te reserveren (info@defabrieknijmegen.nl). 

Je ontvangt van ons altijd een bevestiging binnen enkele uren! Heb je geen bevestiging ontvangen? Controleer dan eerst je ongewenste mailbox! 

Tip: de high tea is ook leuk om als cadeaubon te geven! Just saying;)! 
 

Mocht er onverhoopt iemand toch niet mee kunnen high tea’en terwijl er wel gereserveerd is voor diegene, geef dit dan door voor 10.00 uur (dezelfde dag) door te mailen naar info@defabrieknijmegen.nl. Helaas komt het te vaak voor dat er op het tijdstip van de high tea ter plaatsen pas doorgegeven wordt dat het aantal is gewijzigd. Omdat er voor een high tea voorbereidingen getroffen worden, worden wijzigingen na 10.00 dezelfde dag niet meer verwerkt en zal er betaald moeten worden voor het totaal aantal gereserveerde personen in eerste instantie. Je krijgt de te veel  voorbereidde high tea dan mee als take away!