opc_loader

Wensenlijst

De high tea is een typisch Engels gebruik wat is overgewaaid naar Nederland en ontzettend populair is. In het jaar 1840 is de high tea ontstaan, omdat de Hertogin Anna van Bedford tegen het eind van de middag altijd een hongerig gevoel kreeg, dit herkennen wij gelukkig allemaal;-)! Ze liet daarom rond deze tijd een dienblad met thee, sandwiches en cake naar haar kamer brengen. Haar vriendinnen waren hier ook dol op en zo werd de high tea ontzettend populair onder de hogere kringen. Tegenwoordig is de high tea gelukkig niet alleen meer voor de high society en doen ook wij gewoon gezellig mee met deze fantastische en overheerlijke trend!

Onze high tea’s zijn perfect voor een middag met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s om lekker te genieten of bij te praten. De high tea’s worden geserveerd in drie verschillende categorieën: zoet, hartig, zoet. Elke ronde met verschillende verse theeën, lekkernijen en een hoop liefde van het personeel! 

Let op! Omdat er voor een high tea voorbereidingstijd nodig is dient u minimaal 1 dag van tevoren de high tea te reserveren. Onze high tea is alle dagen te reserveren, uitsluitend voor minimaal 2 personen. Kosten: €19.50 pp. Als u allergieën heeft geef dit dan ook telefonisch of via de e-mail door bij de reserveren, dan kunnen wij hier rekening mee houden!
 

Vergeet niet telefonisch (024 - 6791076) of via de e-mail te reserveren (info@defabrieknijmegen.nl). 
 

Tip: de high tea is ook leuk om als cadeaubon te geven! Just saying;)!