opc_loader

Wensenlijst

De high tea is een typisch Engels gebruik wat is overgewaaid naar Nederland en ontzettend populair is. In het jaar 1840 is de high tea ontstaan, omdat de Hertogin Anna van Bedford tegen het eind van de middag altijd een hongerig gevoel kreeg, dit herkennen wij gelukkig allemaal;-)! Ze liet daarom rond deze tijd een dienblad met thee, sandwiches en cake naar haar kamer brengen. Haar vriendinnen waren hier ook dol op en zo werd de high tea ontzettend populair onder de hogere kringen. Tegenwoordig is de high tea gelukkig niet alleen meer voor de high society en doen ook wij gewoon gezellig mee met deze fantastische en overheerlijke trend!

Onze high tea’s zijn perfect voor een middag met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s om lekker te genieten of bij te praten. De high tea’s worden geserveerd in drie verschillende categorieën: zoet, hartig, zoet. Elke ronde met verschillende verse theeën, lekkernijen en een hoop liefde van het personeel! Wil je wijzigingen aanbrengen in onze 'traditionele' high tea (bijvoorbeeld 2x hartig) dan rekenen wij hiervoor €2,50 p.p extra. 

Let op! Omdat er voor een high tea voorbereidingstijd nodig is dien je minimaal 1 dag van tevoren de high tea te reserveren. Onze high tea is alle dagen te reserveren, uitsluitend voor minimaal 2 personen. Kosten: €19.50 pp. Als je allergieën hebt geef dit dan ook telefonisch of via de e-mail door bij de reserveren, dan kunnen wij hier rekening mee houden! Voor een lactose- of glutenvrije high tea rekenen wij €2,50 p.p extra. Helaas kunnen wij de high tea niet volledig veganistisch/geheel plantaardig serveren. Wij zullen zeker ons best doen om hem zo veganistisch mogelijk te serveren! 

Vergeet niet telefonisch (024 - 6791076) of via de e-mail te reserveren (info@defabrieknijmegen.nl). 

IN VERBAND MET CORONA WORDEN ONZE GANGEN IN EEN KEER GESERVEERD! 

Je ontvangt van ons altijd een bevestiging binnen enkele uren! Heb je geen bevestiging ontvangen? Controleer dan eerst je ongewenste mailbox! 

Tip: de high tea is ook leuk om als cadeaubon te geven! Just saying;)!