opc_loader

Wensenlijst

HIGH LUNCH
 

Wij hebben weer een nieuw concept in De Fabriek: de high lunch (te reserveren vanaf 10 personen).
 

Een geselecteerd aantal broodjes van onze menukaart delen wij dan twee, zodat je twee verschillende broodjes kunt proeven. Ideaal voor als je niet kunt kiezen en voor grote groepen! De broodjes worden geserveerd op onze mooie schalen/planken, zodat iedereen zelf zijn favoriete broodje kan pakken. Geef bij je reservering het aantal personen en de broodjeskeuzes door. Je kunt je natuurlijk ook laten verrassen door de keuken. Wij zullen altijd een mix doen van vegetarisch/vlees en vis (indien anders gewenst).

Vegetarische broodjes:

- Brie 

- Geitenkaas 

- Hummus 

- Falafel tzatiki 

- Oude kaas 

Vlees broodjes:

- Carpaccio 

- Avocado 

- Clubsandwich 

Vis broodjes:

- Zalm 

- Tonijn 

Onze high lunch is uitsluitend te reserveren vanaf 10 personen. Het aantal personen dient minimaal gelijk te zijn aan het aantal broodjes dat wordt doorgegeven bij de reservering. Drankjes zijn niet inbegrepen. De prijzen van de broodjes zijn hetzelfde als de prijzen op onze menukaart. 


Als je een high lunch wilt reserveren, geef dan het volgende aan: 

- Naam

- Datum

- Tijdsstip 

- Aantal personen (minimaal 10 personen)

- Broodjeskeuze (bijvoorbeeld 2x hummus, 3x carpaccio etc)

- Eventuele allergieën/bijzonderheden 


Vergeet niet telefonisch (024 - 6791076), via de e-mail  (info@defabrieknijmegen.nl) of via whatsappchat (06-20348143) te reserveren. 

Je ontvangt van ons altijd een bevestiging binnen enkele uren! Heb je geen bevestiging ontvangen? Controleer dan eerst je ongewenste mailbox!