opc_loader

Wensenlijst

HIGH TEA - TAKE AWAY (1 PERSOON)

De high tea take away is een groot succes, en daarom zal deze ook nog wel even blijven! Bestel je high tea take away (zonder thee) voor de woensdag tot en met zondag. Je kunt de high tea box ophalen tussen 11.00-16.00! Wat kun je verwachten in onze high tea box? Nou hele lekkere taartjes, mini broodjes, chocolaatjes, grieks yoghurtje en macarons!

Ben je vegetarisch, zwanger, lust je geen vis? Geef dit dan even aan  in het vakje 'opmerkingen' bij het afrekenen! Let op! de boxen moeten zelf afgehaald worden bij De Fabriek, wij kunnen helaas niet bezorgen! Een lactose-, gluten- of koemelkvrije high tea take away kost €2,50 extra (te pinnen in De Fabriek). 

Voor ons is het ook fijn als je een indicatie doorgeeft van de tijd waarin je de high tea komt ophalen in het vakje 'opmerkingen'. Dan kan de high tea het meest vers geserveerd worden! 

LET OP! Omdat je een bestelling plaatst via onze webshop staat er een indicatie levertijd van PostNL. Dit geldt natuurlijk niet voor onze high tea take aways! Deze worden niet met de post verzonden, maar kunnen opgehaald worden tussen 11.00-16.00! Omdat het een webshop betreft, dien je ook je adres gegevens in te vullen. Hier wordt uiteraard niks mee gedaan! De 'verzendkosten' voor een high tea take away bedragen natuurlijk €0,00! 

VOOR EEN SNELLE AFHANDELING IN DE FABRIEK IS HET FIJN ALS JULLIE EEN INDICATIE VAN TIJD DOORGEVEN WANNEER JULLIE DE HIGH TEA DENKEN OP TE KOMEN HALEN:)!
 

Mocht onverhoopt het aantal high tea take aways gewijzigd moeten worden, (naar beneden) geef dit dan minimaal 24 uur van tevoren aan door te mailen naar info@defabrieknijmegen.nl. Omdat er voor een high tea take away voorbereidingen getroffen worden, worden wijzigingen (later dan 24 uur van tevoren) niet meer verwerkt en zal er geen restitutie plaatsvinden. Mocht een high tea niet opgehaald worden op de bestelde datum, dan is restitutie niet meer mogelijk. Controleer daarom goed de datum op je orderbevestiging die je ontvang via de mail (mocht je deze niet ontvangen in je inbox, controleer dan je ongewenste mail). Mocht je een foutje hebben gemaakt tijdens het bestellen, neem dan onmiddellijk contact met ons op via de telefoon of door te mailen, dan kunnen wij jouw order nog wijzigen! 

17,50

OPHAALDAG

  • DINSDAG 15 SEPTEMBER
  • WOENSDAG 16 SEPTEMBER
  • DONDERDAG 17 SEPTEMBER
  • VRIJDAG 18 SEPTEMBER
  • ZATERDAG 19 SEPTEMBER
  • ZONDAG 20 SEPTEMBER
Zet op wensenlijst

Aanbevolen artikelen: