opc_loader

Wensenlijst

RESERVEREN 

HIGH TEA - HIGH HARTIG


HET IS NIET MOGELIJK OM VOOR LUNCH TE RESERVEREN!

Alleen voor een high tea of high hartig dient er gereserveerd te worden. Er dient altijd minimaal één dag van tevoren gereserveerd te worden. Je krijgt van ons altijd een bevestiging of je reservering aangenomen kan worden of niet. Heb je geen mail ontvangen? Controleer dan je eerst je ongewenste mail. Reserveren kan via de mail (info@defabrieknijmegen.nl), je kunt bellen (024 - 6791076) tijdens onze openingstijden (woensdag tot en met zondag van 11.00-17.00) of stuur ons een whatsapp bericht (06-20348143).

Let op! Op zaterdag en zondag hanteren wij tijdsblokken van 2 uur voor een high tea of high hartig. Reserveren is mogelijk op het hele uur of op het halve uur. Ben je verlaat? Dan gaat dit helaas van je high tea-tijd af, dus zorg dat je op tijd bent.

Als je een high tea of high hartig wilt reserveren, geef dan het volgende aan: 

- Naam

- Telefoonnummer

- Datum

- Tijdsstip 

- High tea of high hartig 

- Aantal personen 

- Eventuele allergieën/bijzonderheden 

Doorgegeven bijzonderheden/allergieën
Als je allergieën/bijzonderheden hebt geef dit dan ook telefonisch of via de e-mail door bij de reserveren, dan kunnen wij hier rekening mee houden (helaas kunnen wij er geen rekening meer mee houden als de bijzonderheden/allergieën vooraf niet gecommuniceerd zijn)! 

Afmeldingen
Heb je afmeldingen? Meldt dit dan voor 10.00 op de dag van de reservering zelf door te mailen naar info@defabrieknijmegen.nl. In verband met voorbereidingen kunnen wij afmeldingen na 10.00 niet meer in behandeling nemen en zal er een onkostenvergoeding van €10,00 per persoon in rekening gebracht worden. Ben je verlaat? Laat ons dit dan even weten! Wij kunnen jouw tafel maximaal 15 minuten langer reserveren dan het gereserveerde tijdstip (tenzij je het even laat weten natuurlijk).