opc_loader

Wensenlijst

VERZENDEN EN RETOURNEREN  


VERZENDEN
Wij spreken uit eigen ervaring dat je een pakketje zo snel mogelijk wilt ontvangen… Daarom doen wij ons uiterste best om bestellingen zo snel mogelijk bij jouw thuis af te leveren. Helaas werken postbodes niet 24/7 en zal je een dagje moeten wachten op je bestelling. In het weekend (en als je buiten Nederland) woont zal je een klein beetje geduld moeten hebben. Wij streven ernaar om orders die voor 15.00 geplaatst zijn dezelfde dag nog te verzenden, zodat ze de volgende dag bij jouw thuis afgeleverd zullen worden! 

Kosten
Wij versturen onze orders in Europa. De verzendkosten worden zichtbaar wanneer je het desbetreffende land selecteert. De standaard verzendkosten zijn €4,95 voor Nederland en €12,95 voor binnen Europa. In Nederland betalen wij de verzendkosten voor je bij bestellingen boven de €65,- en in Europa voor orders boven de €150,-.

Verzendbevestiging
Zodra De Fabriek jouw pakket heeft verzonden krijg je van ons een verzendbevestiging. Heb je geen verzendbevestiging ontvangen? Check eerst je ongewenste e-mail! Staat daar ook geen verzendbevestiging in? Stuur dan een mail naar info@defabrieknijmegen.nl.


RETOURNEREN
Is het artikel toch niet helemaal wat je in gedachten had? Helaas, maar dat kan gebeuren! Stuur het pakketje terug naar het adres hieronder en vergeet de pakbon niet mee retour te sturen (anders kunnen wij jouw retour niet verwerken)

De Fabriek 
Van Welderenstraat 75 
6511 MD Nijmegen 


Zorg ervoor dat wij jouw retour binnen 14 werkdagen na verzenddatum ontvangen hebben. Wil je jouw retour terugbrengen in De Fabriek? Dat kan! Vergeet niet je pakbon mee te nemen naar De Fabriek, anders kunnen wij het online-bestelde artikel/artikelen niet terugnemen. 

LET OP: Vergeet bij je retourzending niet de pakbon bij te voegen / de pakbon mee te nemen als je jouw retour in De Fabriek komt afleveren.

Retourneren aankoopbedrag
Als wij jouw retour hebben ontvangen, dan kun je het geld binnen 7 werkdagen op je rekening verwachten.

- Als het product gedragen of beschadigd is kunnen wij deze niet terugnemen.

- De kosten van retourzending zijn voor de afzender.

Heb je nog meer vragen of retourneren? Dan kun je een mail sturen naar info@defabrieknijmegen.nl.