opc_loader

Wensenlijst

HIGH TEA - HIGH TEA KIDS - HIGH HARTIG 


HIGH TEA €25,50
De high tea’s worden geserveerd in twee verschillende categorieën: zoet en hartig. Je krijgt vier zoete lekkernijen en vier hartige lekkernijen per persoon. Bij de high tea zit nog onbeperkt thee en een hoop liefde van het personeel inbegrepen!
 

HIGH TEA KIDS €16,50 
Ook hebben wij een speciale high tea voor de kleintjes. Bestaande uit twee broodjes, drie zoetigheden en onbeperkt thee/ranja. 


HIGH HARTIG €26,50 
Oelala.. ben jij meer een hartige fan? Reserveer dan nu voor onze high hartig! Alleen maar hartige hapjes (acht stuks) inclusief onbeperkt thee. 

Let op! Op zaterdag en zondag hanteren wij tijdsblokken van 2 uur voor een high tea of high hartig. Reserveren is mogelijk op het hele uur of op het halve uur. Ben je verlaat? Dan gaat dit helaas van je high tea-tijd af, dus zorg dat je op tijd bent. 

Als je allergieën/bijzonderheden hebt geef dit dan ook telefonisch of via de e-mail door bij de reserveren, dan kunnen wij hier rekening mee houden (helaas kunnen wij er geen rekening mee houden als de bijzonderheden/allergieën vooraf niet gecommuniceerd zijn)! Voor een lactose-, koemelk-, glutenvrije of veganistische high tea of high hartig rekenen wij €2,50 p.p extra. LET OP! Wij hebben geen lactose-, noten- of glutenvrije keuken. Onze high tea's en high hartigs kunnen dus altijd ‘sporen van’ bevatten.

Een babyshower high tea (met een max van 12 personen) organiseren in De Fabriek zelf? Dat kan! Het is onze traditionele high tea, maar je krijgt de mogelijkheid om maximaal een kwartier van tevoren de tafel zelf te versieren (confetti is niet toegestaan). Geef dit dan ook even aan bij je reservering! Een private babyshower organiseren in onze prive ruimte? Klik hier voor meer informatie!

RESERVEREN? Klik hier om te bekijken welke informatie wij van je nodig hebben:)! 

Tip: de high tea of high hartig is ook leuk om als cadeaubon te geven! Just saying;)!