opc_loader

Wensenlijst

PRIVATE BABYSHOWER HIGH TEA

RESERVEREN OF DE BESCHIKBAARHEID VAN ONZE RUIMTE CHECKEN? KLIK HIER! 

Een compleet georganiseerde private babyshower organiseren in een bijgebouw bij De Fabriek? Dat kan! De Fabriek regelt het allemaal voor jullie! Wat krijgen jullie allemaal bij de private babyshower high tea (€27,50 per persoon):
 

  • Compleet ingerichte/versierde privéruimte*
  • Fotohoekje om alle herinneringen vast te leggen
  • Cadeautafel
  • Compleet verzorgde high tea
  • Openingsdrankje (alcoholvrij)


De babyshower high tea kan georganiseerd worden vanaf 12 personen tot 25 personen. Dit kan op zaterdag en zondag van 11.00-13.30 of van 14.30-17.00. Doordeweeks zijn er meer mogelijkheden wat betreft de tijden.

Reserveren:
De private babyshower high tea reserveren? Dat kan alleen via onze webshop (klik hier om te reserveren). Lees goed alle informatie door die daar staat vermeld.

Belangrijke informatie:
Het minimale bedrag om gebruik te maken van onze privé ruimte voor een babyshower bedraagt €300,-. Dus mocht je onverhoopt met 11 personen komen, dan betaal je €27,27 per persoon. Met 10 personen €30,- per persoon etc. 

Afmeldingen
Heb je afmeldingen? Meldt dit dan voor 10.00 op de dag van de babyshower zelf door te mailen naar info@defabrieknijmegen.nl. In verband met voorbereidingen kunnen wij afmeldingen na 10.00 niet meer in behandeling nemen en zal er een onkostenvergoeding van €10,00 per persoon in rekening gebracht worden. Het annuleren van een babyshower kan tot één week voor de desbetreffende datum. Annuleer je de babyshower binnen deze week? Dan ben je helaas jouw aanbetaling kwijt. Alle communicatie wat betreft een private babyshower via de mail en alleen met het contactpersoon)

* Mocht je zelf nog iets extra willen versieren, dan kan dit vanaf 10.30 (11.00-13.30) of vanaf 14.00 (14.30-17.00). Confetti is niet toegestaan! 

Wil je deze mooie ruimte huren voor bijvoorbeeld een high tea (geen babyshower) voor een grote groep (+12 personen)? Stuur ons gerust een mailtje voor de mogelijkheden!