opc_loader

Wensenlijst

HUUR ONS MINI APPARTEMENT

Hebben jullie dat schattige huisje op het binnenterrein van De Fabriek al gespot? Dit was het directeurskantoortje van de voormalige lampenfabriek... nu is het kantoortje omgebouwd tot mini-appartement, en jij kunt er overnachten! 

Het mini-appartement (30m2) beschikt over een eigen keuken, eigen badkamer, woonkamer, eetgedeelte en een aparte slaapkamer (en ja... het past er allemaal in). Het appartement is daarnaast uitgerust met een kleine tv, gratis WiFi, ruime inloopdouche, koelkast, inductiekookplaat en eigen thee- en koffiefaciliteiten. Het appartement is te boeken voor 1 of 2 personen.

Je kunt te allen tijde gebruikmaken van het terras van De Fabriek. Na sluitingstijd van De Fabriek (17.00) sluiten de poorten voor aan de straat en heeft u de gehele beschikking over het terras en bevindt u zich in volledige rust midden in het centrum van Nijmegen. 

Wil je overnachten in ons schattige mini-appartement? Je kunt hem boeken via www.booking.com (https://bit.ly/2pDNKvJ) of door ons rechtstreeks te mailen (info@defabrieknijmegen.nl). 

Kosten per nacht 1-2 personen: €119,-

Boek je hem rechtstreeks via de mail? Dan ben je altijd goedkoper uit en zijn de annuleringsvoorwaarden* gunstiger dan via Booking. Wil je meer informatie over het mini-appartement? Dan staan wij klaar om al jouw vragen te beantwoorden! Ontvang je van ons geen reactie? Check dan eerst je ongewenste mail! 

PARKEREN
Blijf je in ons appartment overnachten en kom je met de auto? Je kunt bij ons in de straat parkeren (€3,60 per uur). Een goedkopere optie is op parkeerplaats 'De Wedren' op de Bijleveldsingel (€10,00 per 24 uur). Dit is op ongeveer 7 minuutjes loopafstand van De Fabriek. Kom je met de fiets? Je kunt bij ons de fietsen op het terrein plaatsen. Het terrein is na 17.00 afgesloten en niet toegankelijk voor andere mensen. 

* Reserveer je via de mail? Dan kun je tot 7 dagen voor incheck kosteloos annuleren. Annuleer je jouw reservering binnen 7 dagen voor de reservering? Dan kan de reservering alleen kosteloos verzet worden naar een andere datum.