opc_loader

Wensenlijst

Hebben jullie dat schattige huisje op het binnenterrein van De Fabriek al gespot? Dit was het directeurskantoortje van de voormalige lampenfabriek... nu is het kantoortje omgebouwd tot mini-appartement, en jij kunt er overnachten! 

Het mini-appartement (30m2) beschikt over een eigen keuken, eigen badkamer, woonkamer met slaapbank, eetgedeelte en een aparte slaapkamer (en ja... het past er allemaal in). Het appartement is daarnaast uitgerust met een flatscreen tv, gratis WiFi, ruime inloopdouche, koelkast, inductiekookplaat en eigen thee- en koffiefaciliteiten. Het appartement is te boeken voor 1-3 volwassen óf 2 volwassenen en 2 kinderen. 

Je kunt te allen tijde gebruikmaken van het terras van De Fabriek. Na sluitingstijd van De Fabriek (17.00) sluiten de poorten voor aan de straat en heeft u de gehele beschikking over het terras en bevindt u zich in volledige rust midden in het centrum van Nijmegen. 

Wil je overnachten in ons schattige mini-appartement? Je kunt hem boeken via www.booking.com (https://bit.ly/2pDNKvJ) of door ons rechtstreeks te mailen (info@defabrieknijmegen.nl). Wil je meer informatie over het mini-appartement? Dan staan wij klaar om al jouw vragen te beantwoorden!